Fase Final Catalunya Juvenil

El juvenil A del CV Granollers ha participat aquest cap de setmana ales fases finals del Campionat de Catalunya. El primer rival a vuitens de final era el CV Esplugues, rival a qui mai aquest grup de jugadores havien guanyat en fases finals. El partit ha començat molt malament per les nostres perdent els 2 primers sets amb un joc força ensopit. És en aquests moments difícils quan les nostres treuen el millor que tenen i amb uns petits canvis en defensa, han aconseguit reposar-se i guanyar  els 3 següents, acoseguint d’aquesta manera classificar-se per quarts de final.
El partit de quarts de final els enfrentava al CV Vall d´Hebron, guanyar era d’entrada una fita molt difícil, doncs es un molt bon equip que en fases es reforça amb jugadores Blume i de la permanent de la Federació Espanyola, a qui no s´ha guanyat en cap dels partits de la temporada i que  a sobre arribava al partit mes descansat, ja que tot just començaven el seu campionat en aquesta eliminatòria.  Tot i així, les nostres han comença
t amb un joc i una actitud espectacular fent que el rival no pogués mostrar el seu nivell per complert i han guanyat els 2 primers sets amb certa claredat per 25-20 i 25-21 agafant una avantatge de 2 sets a zero. El tercer ha estat clau per les aspiracions de les nostres doncs arrivaben ja una mica justes de forces. El set ha estat igualat fins el 19 a 19, pero petites errades finals han donat el set al vall d´Hebron 21-25. El quart set ha estat una repetició del tercer i també ha acabat amb un 21-25 en contra. Hem anat al tie-break com al matí, pero aquesta vegada no hi ha hagut sort i el Vall d´Hebron s´ha endut el set i el passi a semifinals.
Tot i la derrota, cal felicitar les nostres tant per aquestes fases finals como per tot el que venen fent al llarg de  la temporada. Amunt Vallbona!!! 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *