Presentació

Projecte Erasmus + DONA

L’AE Carles Vallbona lidera el projecte «DONA: Dual Carrer for wOmeN Alhletes» escollit per la Comissió Europea  EAC/A03/2017  d’Erasmus+ Sport. El projecte s’inicia al gener del 2019 i té una durada de 30 mesos.

Les entitats que participen en el projecte són:

  • Líder: AE Carles Vallbona (Granollers, Espanya).
  • Socis:  Malta Volleyball Association (Malta), Scuola di Pallavolo Anderlini Soc. Coop. Sociale SD (Italy), Istres Provence Volley (France), De SportMaatschappij Foundation (Netherlands), University of Ljubljana (Slovenia), European Athlete as Student Dual Career Network (Malta).

L’objectiu a perseguir és evitar que les noies abandonin l’esport en etapa de Secundària i Batxillerat. Pretenem investigar quines són les causes per les quals moltes jugadores deixen l’esport en etapa juvenil i buscar solucions oferint diferents serveis (psicòlegs, nutricionistes, fisioterapeutes, classes de reforç, logopedes, etc) per tal d’ajudar-les en la seva carrera esportiva i d’estudis.

La presentació del Projecte DONA es va realitzar a Granollers els dies 4, 5 i 6 d’octubre de 2019. L’agenda del cap de setmana va ser: