Loteria

Arriba la Grossa a AE VALLBONA

A partir del 29 de setembre es posen a la venda les participacions de 5 euros al CV GRANOLLERS

1 170

Aquest any 2020, tots els socis i simpatitzants del CV GRANOLLERS tenen l’oportunitat de buscar col·lectivament la sort amb la Grossa de Cap d’AnyCV GRANOLLERS ofereix participacions per al sorteig de la Grossa que Loteries de Catalunya realitzarà el 31 de desembre de 2020.

 

Les butlletes de participació costen només 5 euros, inclouen quatre números: . Això vol dir que amb una butlleta la persona que hi juga aposta 1 euro a cadascun dels quatre números. El cinquè euro del cost de cada butlleta serà un donatiu al CV GRANOLLERS, que es un aportació que es fa per tal de poder ajudar-nos a seguir realitzant les nostres activitats. Per cada butlleta amb els números de la sort d’Hostafrancs hi ha quatre oportunitats d’encertar la Grossa i d’aconseguir un premi de 20.000 euros si algun dels quatre números de la participació coincideix amb el del primer premi.

Els números de La Grossa d’Hostafrancs estaran a la venda a partir del 29 de setembre a l’oficina del club i a tots els tècnics.

Les participacions de CV GRANOLLERS estan gestionades per La Grossa de Campdorà, un dels principals punts de venda de Loteries de Catalunya arreu del país. el El 31 de desembre de 2017 la Grossa de Campdorà va repartir el primer premi de la Grossa de Cap d’Any amb més de 8,5 millons d’euros en premis i es va convertir en el primer punt de venda de Loteries de Catalunya en donar dos anys seguits dos grans premis.