La nostra filosofia

Filosofia i valors del CV Granollers

En categories de formació el treball no s’ha de mesurar únicament pels resultats esportius, però tots aquests èxits ajuden a entendre l’èxit d’un model formatiu molt arrelat a casa nostra. El club fa anys que apostem fort a l’hora de dedicar recursos i bons professionals a tots els equips. A més, l’itinerari formatiu de les diferents categories ha fet un salt qualitatiu sensacional.

Un dels punts en comú de tots aquests entrenadors de formació d’èxit és que utilitzen la competició per formar. Els partits són una excusa per accelerar els processos d’aprenentatge, un repte que empeny la canalla a donar el seu màxim. Competir i formar no són antònims i poden anar de bracet. Aquests tècnics demostren dia a dia, sense contradiccions, que es pot formar competint sense cap mena de problema. La seva prioritat no és el resultat sinó la millora de la seva formació.

Un dels objectius del club és encertar en els entrenadors de les categories de formació. El secret per treballar en la direcció correcta és trobar un equip de persones amb talent que estigui implicat i coordinat. Un cop reunit, dotar-lo de les eines i la motivació necessàries perquè faci la seva feina amb passió.

A més, des de la nostra associació creiem en la carrera dual: vida acadèmica + vida esportiva. Apostem per oferir recursos a les jugadores perquè durant molts anys puguin compaginar la seva vida acadèmica amb l’esportiva en les condicions més òptimes possibles.

Per aconseguir aquests objectius i valors és necessari la implicació i compromís de les famílies i jugadores.