Programa DONA Erasmus Plus

L’Associació Esportiva Carles Vallbona de Granollers participarà com a líder d’un projecte Europeu Erasmus Plus. Aquest està format per 3 clubs potents de voleibol: un de França, un d’Itàlia i un de Malta; i 3 Universitats: d’Amsterdam, d’Eslovènia i de Malta.

L’AE Carles Vallbona serà el primer club de voleibol de l’estat espanyol que liderarà un projecte Erasmus Plus de Carrera Dual amb l’objectiu de compaginar els estudis i l’esport femení.

Aquest projecte amb nom “DONA” té com a objectius principals :

  • Evitar l’abandonament de la pràctica esportiva del voleibol a causa dels estudis.
  • Millorar el rendiment esportiu i acadèmic de les jugadores del club.
  • Transmetre valors educatius i esportius que els serveixi per a la vida adulta.

Per desenvolupar aquest projecte, que comença al gener de 2019 i dura 30 mesos, el club organitza i ofereix una sèrie de d’accions i activitats que milloren els serveis d’aquest per tal d’ajudar a les seves jugadores. D’aquesta manera, el club busca l’excel·lència a nivell esportiu i de valors.

Totes les jugadores i familiars del club podran beneficiar-se d’aquests serveis a on tindran l’oportunitat de poder gaudir de noves propostes innovadores que des del club volen compartir amb altres clubs de la ciutat. Properament es farà una presentació a la ciutat per donar a conèixer aquest projecte innovador en l’esport femení.

A finals del mes de gener una delegació del club Granollerí farà la primera reunió de treball a Marsella.