Campiones de Catalunya Cadet

CAMPIONES DE CATALUNYA CADET FEMENÍ

El Cadet Femení es proclama Campió de Catalunya després de guanyar la lliga regular de 1a divisió catalana. Amb aquesta classificació aconsegueixen una plaça pel Campionat d’Espanya que se celebrarà a Almería del 12-16 de juny 2019.

El passat diumenge 19 de maig disputen la Fase Final de Catalunya, on hi participen els 8 millors equips de Catalunya. Al ser campiones de la Lliga Regular passen

directament a semifinals i s’enfronten contra CV Barça, un bon equip a quí ja havien guanyat els últims 2 partit de la lliga però que arribava al partit amb la necessitat de guanyar per no quedar fora del Campionat d’Espanya. El primer set va estar molt igualat fins el 19-19, però finalment va caure del cantó de CVBarça que va jugar amb molta més intensitat els últims punts (21-25). El segon set va estar en tot moment dominat per les del Vallès que van arribar al final de set amb un 24-18, però moltes errades tan en recepció com en atac van evitar tancar el set i el Barça, que jugava més concentrat al partit i amb més intensitat, va remuntar fins el 26-24 final. Tocava remuntada però els ànims de les nostres ja no eren els del final de la lliga i, tot i que van tornar a dominar el set, van tornar a caure aquest cop per 25-27 posant fi a la eliminatòria. A la tarda van jugar el partit pel tercer lloc, sense res en joc.
El partit de la tarda va ser un tràmit i les noies de Gustavo Kunda van caure per 3-0 contra Vall d´Hebron, que ja tampoc es jugava res més enllà del tercer lloc de les fases. Les places pel campionat ja estaven adjudicades pels dos finalistes (i pel Vallbona).

Tot i les derrotes a la fase final, brillant temporada del Cadet A AECVallbona a la que hi falta la guinda el proper mes de juny, on lluitaran per estar a dalt de tot a la classificació del Campionat d’Espanya que enguany es juga a Almeria del 12 al 16 de juny.