Campiones Catalunya Volei Platja

CAMPIONES DE CATALUNYA DE VOLEI PLATJA

Les jugadores del CV Granollers han participat les darreres setmanes al Campionat de Catalunya de clubs Sots15 i al Campionat de Catalunya Sots15.

Les proves del Campionat de Clubs, com ens explica el tècnic Jordi Pavon, “van anar de menys a més, al principi amb certs dubtes i inseguretats que a mida que han anat avançant el Campionat s’ha convertit en experiència i en seguretat. Tant és així que a les darreres proves  no van cedir un sol set, ni a les finals.” El Campionat d’Espanya se celebrarà a Dumbria del 23 al 25 de juliol.

Respecte el Campionat de Catalunya es disputava a una única prova que va tenir lloc el divendres passat a Mataró. El CV Granollers va ocupar totes les places del podi a la categoria sots15: com a campiones la Paula Olivenza i la Nora Campos, com a segones la Carlota Perez i la Noa Rubio i com a terceres la Carla Porras i la Laia Escusa. En Categoria Sots17 van acabar en tercera posició la Carla Vallet i la Judith Garcia.

Per últim, la Carlota Perez ha estat seleccionada per jugar amb la selecció catalana de vòlei platja sots15 el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques què es jugarà a Ribadesella del 12 al 14 de Juliol.

A continuació, el responsable del volei platja del CV Granollers, Jordi Pavon, ens fa la crònica del Campionat de Catalunya de clubs:

L’equip infantil de vòlei platja de l’A.E.Carles Vallbona s’ha proclamat campió de Catalunya de Clubs de vòlei platja en Categoria sots 15 al imposar-se a totes les proves del Campionat.

El conjunt format per la Ivet Sanchez, Nora Campos, Paula Olivenza, Noa Rubio i Carlota Perez va començar el Campionat disputant la prova del Masnou amb certes inseguretats i dubtes, tot i acabar emportant-se la prova al tie-break contra Sant Cugat. Van jugar la segona prova a Lloret amb una major seguretat i experiència pels entrenaments acumulats, jugant un gran prova i acabant emportant-se la final de nou al tie-break contra Sant Cugat.

A partir de la prova de Lloret es va fer evident un canvi en les noies que es va fer palès a les següents dues proves, on la seguretat i experiència de totes 5 es veia reflectida a la sorra, guanyant amb superioritat tots els partits, sense perdre cap set i jugant totes les jugadores en qualsevol combinació.

Van guanyar la prova de Cambrils i la darrera de Mataró amb contundència per proclamar-se Campiones del Campionat de Catalunya de Clubs sots 15 i guanyant el bitllet pel Campionat d’Espanya què es disputarà a Dumbria del 23 al 25 de Juliol. A gaudir-ho!!