Copa Espanya 2017

COPA ESPANYA 2017

L’AE Carles Vallbona ha participat a la Copa Espanya aquest desembre de 2017 amb 3 equips femenins: infantil A, infantil D i cadet A.

La Copa Espanya es va celebrar del 27 al 30 de desembre a Valladolid (equips infantils) i Guadalajara (equip cadet).

Seguidament trobareu una breu notícia sobre l’experiència de cada equip:

CADET A

L’equip cadet A dirigit per Marta León va guanyar el primer partit de la fase de grups vs Universidad de Burgos i va perdre el segon contra Univol Bregador (Tenerife), en el qual es va lesionar una de les jugadores titulars i l’equip no va saber afrontar la situació. A l’últim partit de la fase de grups van perdre contra Voley Playa Madrid, derrota que les va deixar fora de les 16 primeres de la Copa. A la segona fase l’equip va acumular molts errors i van haver de jugar pel 27-28 lloc. Marta León comenta que “cal començar molt fort a jugar una Copa Espanya perquè remuntar una situació negativa amb tants partits seguits és complicat. Hem de recordar que anem segones a la lliga catalana i ens ha de servir per ser més fortes com a equip i rectificar els errors d’aquest campionat”.

INFANTIL A

L’infantil A va quedar 2n a la fase de grup després de guanyar a CID Jovellanos i GSD Guadarrama, només van caure contra Gold Car Rendimiento (que van aconseguir una 3a posició a la Copa Espanya). Gràcies a aquests resultats ja es van classificar del 1r al 16è lloc.  El primer partit de la 2a fase van jugar contra CV Esplugues (rival també a la lliga catalana) i van aconseguir una gran victòria que les va portar entre les 8 primeres del campionat.  El següent partit va ser contra CV Covadonga, on es van emportar una derrota que les va fer despertar contra CV Alcobendas i van aconseguir la victòria. Per acabar el campionat varen jugar contra CVS Sóller (actual campió d’Espanya), on van gaudir molt tot i la derrota que les va fer 6ènes de la Copa Espanya.

INFANTIL D

El primer dia, després del viatge amb autocar, varen jugar contra St Cugat perdent 2-0 (les jugadores de Manel Torras van fer un bon primer set i una segona part amb massa errades). L’endemà van disputar els dos següents partits de la fase de grups, les quals van perdre 2-0 contra Mintonette Almeria i CV Cangas. A partir d’aquí inicien la segona fase amb una derrota contra Dragons Voleiball i contra CV Oviedo. Al passar a la tercera fase acosnegueixen una victòria contra CV Sant Quirze, i per acabar el campionat se’ls va escapar el partit contra CV Sant Cugat. Segons el seu tècnic “l’experiència ha estat excel·lent i ens ha servit per a què les jugadores vegin els punts febles de l’equip on haurem de treballar fort i els punts forts que cal potenciar”.