Jugadores Model de DONA

AINA BERBEL I EMMA CAMPS, LES JUGADORES MODELS DEL PROJECTE DONA

El Projecte DONA té com a referents dues models de jugadores del CV Granollers. Totes dues han estat formades a l’entitat, l’Aina aquesta temporada està competint amb el CV Sant Cugat, i l’Emma segueix jugant al CV Granollers.
Les dues jugadores compaginen l’esport amb els estudis, i per això són dues bones referents en el marc del Projecte DONA, el qual té com a objectius ajudar a les jugadores de voleibol del CV Granollers a compaginar l’entrenament i les competicions amb els estudis.
L’Emma Camps ha cursat l’ESO i Batxillerat a l’Institut Carles Vallbona de Granollers i actualment està estudiant magisteri a la Universitat Autònoma de Barcelona. És jugadora del sènior femení del CV Granollers, el qual està classificat a la Fase d’Ascens per pujar a 1a divisió catalana.

L’Aina Berbel també ha estudiat l’ESO i Batxillerat a l’Institut Carles Vallbona i està estudiant Fisioteràpia al TecnoCampus de Mataró. L’Aina és jugadora del primer equip del CV Sant Cugat, que competeix a Superlliga 1 i forma part de la Selecció Espanyola Absoluta.
Les jugadores del CV Granollers tenen molt apreci i admiració per al nivell de joc de l’Aina i el passat 17 de febrer es van desplaçar a veure-la en el partit CV Sant Cugat – CV Haro.
A l’acabar el partit, l’Aina va twittejar: “Sense oblidar mai d’on vinc, del CV Granollers”.