Cadet femení campió de lliga

NOU ÈXIT ESPORTIU DEL VOLEIBOL A GRANOLLERS


cadet femení AE Carles VallbonaL’equip cadet femení de l’AE Carles Vallbona s’ha classificat en primer lloc de la lliga de la FCV. Si finalment Catalunya presenta 2 equips al Campionat d’Espanya , un seria l’equip de Granollers. En cas de només presentar un equip seria el campió de la fase final que es celebrarà properament i a on l’equip Granollerí lluitarà pel nou títol.
 
Si aquest equip aconsegueix participar al Campionat d’Espanya , seran 3 equips de Granollers representats per l’AE Carles Vallbona en els Campionat d’Espanya a celebrar a Canàries el cadet femení, a Cuenca el cadet masculí i a Granollers l’infantil femení.
Aquest divendres la RFEVB va donar l’organització del Campionat d’Espanya a l’AE Carles Vallbona pels dies 17 al 21 de maig. Granollers rebrà 24 participants i més 900 persones durant aquest dies gràcies a l’èxit esportiu del voleibol. Una entitat que en els últims anys s’ha consolidat dintre dels millors clubs de base de Catalunya.
Recordem que el proper dissabte i diumenge 8 i 9 d’abril al pavelló de Can Bassa s’organitzarà la fase final de Catalunya infantil femení a on l’equip de l’AE Carles Vallbona té moltes possibilitats d’aconseguir un nou èxit.