El Carles Vallbona signa una conveni amb la UB per compaginar l’esport i l’estudi

L’AE Carles Vallbona ha signat un conveni amb la Universitat de Barcelona per facilitar la pràctica esportiva dels jugadors i jugadores mentre estudien. L’entitat granollerina forma part del programa Tutoresport UB, que compleix aquesta temporada 25 anys. 

Aquest programa possibilita al col·lectiu d’esportistes d’alt nivell la total integració en el sistema educatiu universitari; i facilita que disposi de tots els elements possibles per confeccionar correctament el seu itinerari acadèmic. Així, entren en joc dos elements: l’obtenció del major grau d’eficiència i eficàcia tant en el rendiment acadèmic com en l’esportiu de l’alumnat.

El programa preveu el reconeixement de fins a sis crèdits ECTS durant el grau, o bé, 1,5 crèdits ECTS per any. A més, permet que l’estudiant pugui entrenar a les instal·lacions d’Esports UB sense cost, i participar en les competicions representant la UB en aquells campionats on la universitat participi en l’àmbit autonòmic, estatal i internacional.

Noticia també a:

https://www.somgranollers.cat/noticia/79632/el-carles-vallbona-signa-una-conveni-amb-la-ub-per-compaginar-lesport-i-lestudi

Deja una respuesta