L’AE Carles Vallbona queda campió de fases a Catalunya i optarà a l’ascens

Guanya la fase final de la Primera Catalana al Pavelló Can Bassa

L’AE Carles Vallbona participarà a les fases d’ascens de la Primera Divisió espanyola com a campió de fases a Catalunya, de la Primera Catalana. Diumenge va ser una jornada de festa grossa per al club vallesà al pavelló de Can Bassa, després d’imposar-se a la fase final.

L’objectiu de l’equip femení era passar a la final i en la semifinal ho va aconseguir després d’imposar-se clarament contra el Sant Pere i Sant Pau, per 3 a 0. En la final, també va ser el millor equip després de guanyar contra el Vall d’Hebron, per 1 a 3. «L’objectiu era ser finalista perquè ens permet optar a l’ascens a la Primera Divisió espanyola. Hem estat campiones i estem molt més contents. Ha estat un gran diumenge al pavelló, amb la nostra gent», explica el responsable de l’AE Carles Vallbona, Joan Carles Marín, que insisteix en l’objectiu de l’equip: «és fer l’ascens a la Primera Divisió, volem pujar».

El camí de l’ascens a la Primera Divisió espanyola –tercera màxima categoria estatal– segueix i no serà gens fàcil. Ara, el Carles Vallbona s’ha classificat com a campió català de les fases i haurà de disputar la fase d’ascens, que se celebrarà del 24 al 26 de maig i encara no hi ha seu. «Nosaltres volem optar a organitzar la seu de la fase final, tenim molt clar que volem pujar. Si tenim el caliu de la nostra afició, millor. Però és molt complicat poder organitzar la fase final perquè són molts diners. Tot i això, ho intentarem», assegura Marín.

L’AE Vallbona femení té una trajectòria meteòrica perquè des de fa dues temporades suma els cursos per ascensos, des de Tercera Catalana fins a la Primera Catalana. Ara vol sumar un nou capítol, a la Primera Divisió espanyola.