L’equip sènior Decoexsa CV Granollers no ha perdut cap partit en 14 jornades

L’equip sènior femení del CV Granollers entrena’t per l’Alejo i Marina no ha perdut cap partit durant la primera fase de 1a Catalana i es converteix en l’únic Català femení de primera en aconseguir tants punts.

Només va deixar escapar un punt a la primera jornada i per segona temporada consecutiva torna a finalitzar invicte després de la 2a volta . L’equip té molt clar quin és l’objectiu d’aquesta temporada que no és un altre que tornar a pujar de categoria per segon any consecutiu.

Per obtenir aquesta fita primer, han de classificar-se per la fase final Catalana i jugar amb els quatre millors de l’altre grup de la 1a.

El club i les jugadores són conscients de la dificultat que tenen en aquesta segona fase i poden perdre amb qualsevol equip. Per això s’han marcat l’objectiu d’anar partit a partit. De moment ho estan obtenint.

Aquest és un equip molt jove amb una mitjana d’edat de 20 anys i les jugadores estan jugant a un nivell molt alt. Aquest nivell de joc i els resultats aconseguits fa que el pavelló de Can Bassa s’omple sempre que juguen a casa.

El club vol fer una crida als partits de casa que iniciar la segona fase el diumenge 4 de febrer a les 18:00 al pavelló de Can Bassa.

US HI ESPEREM !!!