L’Equip Sènior del Vallbona puja a 2a Catalana

L’equip sènior del club AE Carles Vallbona entrenat per Judit Giménez ha pujat de categoria a falta de 2 jornades de la competició en guanyar al CV Sagrat Cor per un 3-0. Aconsegueixen d’aquesta forma l’objectiu de l’inici de temporada, ajudat per les jugadores juvenils que han estat al costat de l’equip en aquesta 2a fase.
La temporada vinent el club farà 25 anys de la seva creació i per aquest motiu era molt important pujar de categoria.
El club comptarà l’any vinent amb 31 equips femenins, essent el club de Granollers i un dels clubs de Catalunya amb més equips femenins.
El club està preparant des de fa temps, la nova temporada i la primera incorporació serà l’entrenadora Lucia Bregar que formarà part del cos tècnic per la temporada 22/23. Una entrenadora que té experiència a Superlliga com a jugadora i com entrenadora. En les 3 últimes temporades ha entrenat a l’equip de Superlliga del CV Barça i amb experiència en altres categories del mateix club i d’altres equips del voleibol català.

La intenció del club és crear una estructura per consolidar els equips de base a 1a Catalana i mira de fer un equip competitiu per pujar a 1a Catalana la temporada vinent i donar continuïtat a les jugadores de casa.
La temporada vinent el club tornarà a tenir 2 equips sèniors i estem mirant com poder donar cabuda a tants equips per fer entrenaments de qualitat per l’increment de participació de noies que cada any confien més en la feina que fa el club Granollerí.

Deja una respuesta