L’Associació Esportiva Carles Vallbona presenta els seus 25 equips

L’entitat granollerina, que continua sent un referent del voleibol formatiu a Catalunya, enguany compta amb més de 300 jugadors i jugadores. Les grans novetats d’aquest nou exercici són un equip infantil masculí i dos equips d’adults.


 

Diumenge dia 28 de novembre al matí va tenir lloc al pavelló de Can Bassa de Granollers la presentació dels equips de l’Associació Esportiva Carles Vallbona. Des de la seva creació, l’any 1997, l’entitat mai havia comptat amb tants equips com aquesta temporada. Un total de 25, un més que l’any passat, que conformen un total de 300 jugadors i jugadores.

Les novetats de la present temporada són dos equips d’adults i un infantil masculí. El club, per altra banda, segueix gaudint d’un equip de bàsquet i un de futbol 7. Una entitat que continua sent un referent del voleibol a Catalunya, gràcies a la tasca que fa des de fa 19 anys: “Per nosaltres el més important és la formació, no només com a esportistes, sinó a nivell personal, i volem destacar que si som un referent és en aquesta línia”, va apuntar Joan Carles Marín, president de l’AE Carles Vallbona.

Un treball de formació que any rere any va recollint els seus fruits i és que aquesta temporada és l’únic equip de Catalunya amb més equips a Primera Catalana, en categoria masculina i femenina, amb un total de 7 equips a la màxima categoria.

El club va homenatjar el doctor Carles Vallbona, soci honorífic de l’entitat.ae carles vallbona tots

La presentació va tenir un moment emotiu quan el club va voler fer un homenatge al doctor Carles Vallbona, soci honorífic de l’entitat, que va morir aquest estiu. El club va lliurar una litografia, feta per la il·lustradora Granollerina Montse Bosch, als nets de Vicenç Vallbona, germà de Carles Vallbona.

El president de l’AE Carles Vallbona, Joan Carles Marín va voler destacar el soci honorífic de l’entitat, per la seva trajectòria personal, per sobre de tot. “Calia posar vida als anys i no anys a la vida” va recordar Marín com a consell de sempre del doctor Vallbona que “deia que una bona manera de fer salut era fer 10.000 passos cada dia”.

L’entitat també va aprofitar l’acte per recollir aliments en el marc de la campanya del gran recapte, que es destinaran a la Creu Roja de Granollers.