Primer torneig DONA

Primer torneig DONA a l’esc ola

Aquest dissabte 27 d’abril de 2019 hem realitzat el primer torneig DONA, un torneig entre les escoles de Granollers que participen al Programa Erasmus Plus DONA. El programa DONA té com a objectiu ajudar a les noies a compaginar la carrera dual: carrera educativa i esportiva. Les jugadores del CV Granollers reben serveis gratuÏts i/o amb preu reduït que les ajuden a seguir estudiant i jugant a voleibol, sense que cap de les dues activitats siguin un impediment per l’altra.

Gràcies al Projecte Erasmus Plus DONA hem pogut oferir un servei per ajudar a les nenes que cursen primària a Granollers a combinar la carrera dua

l. D’aquesta manera, les ensenyem a compaginar els estudis amb l’esport.  Actualment estem treballant amb les escoles de Primària de Granollers interessades en oferir una activitat extraescolar gratuïta a les seves alumnes i que combina 1 hora de classes de repàs i 1 hora d’entrenament de voleibol.

A dia d’avui tenim alumnes de Mestres Montaña, Granullarius, Joan Solans i Salvador Llobet. Properament començarem a treballar amb dues escoles més de la ciutat.

Des del CV Granollers estem molt animats en promocionar i fer créixer aquesta iniciativa per donar força a l’esport femení i dotar d’eines a totes les jugadores per tal d’ajudar-les en el seu creixement educatiu i esportiu.