Seleccions Provincials temporada 2018-2019

Campionat Seleccions Provincials

Seleccions Provincials temporada 2018-2019

El passat 2, 3 i 4 de gener 2019 es van celebrar les seleccions provincials al Pavelló de Gavà.

El Campionat de Seleccions Provincials, organitzada per la Federació Catalana de Voleibol, és un pas previ per definir les seleccions catalanes de menors que disputaran el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Gustavo Kunda, tècnic de l’AE Carles Vallbona, ha estat nomenat primer seleccionador provincial de la zona de Barcelona en categoria Cadet Femení.

Aitor Pinyol, tècnic de l’AE Carles Vallbona, ha estat nomenat 2n seleccionador provincial de la zona de Barcelona en categoria Infantil Femení.

També hem comptat amb participació per part de jugadores de l’AE Carles Vallbona. En categoria juvenil hi van participar les dues germanes Georgina i Lali Julià i Marina Serra, jugadores del juvenil de 1a divisió. En categoria Cadet Femení hi van participar les jugadores Abril Bosch, Anna Serra, Carla Martín i Berta Galmes; totes elles jugadores de l’equip cadet A que milita a 1a divisió catalana. En categoria infantil han participat les jugadores Ivet Sánchez, Paula Olivenza, Nora Campos i Carlota Pérez; jugadores de l’Infantil A de 1a divisió catalana.

Fes click i llegeix tota la notícia:clic aquí.