Tres equips de l’AE Carles Vallbona jugaran la fase final del campionat de Catalunya

Els equips cadet femení, l’infantil femení i el sènior femení, que és la segona vegada a la història de l’entitat que es classifica, jugaran la fase final del campionat català. Un nou èxit del voleibol granollerí que és el fruit del bon treball formatiu de l’AE Carles Vallbona


Veure notícia

10-Inf_A_IMG_0353Aquest cap de setmana l’AE Carles Vallbona ha classificat  2 equips per la fase final de Catalunya: l’equip cadet femení entrenat per Bea Gil i el sènior femení entrenat per Jose de la Barrera. Dos conjunts que se sumen a l’equip infantil femení, entrenat per Marta León.
L’equip infantil femení jugarà la fase final els dies 23 i 24 d’abril. Per segon any consecutiu, l’equip granollerí participarà a la màxima competició catalana de la categoria, una competició molt oberta amb el CV Sant Cugat com a màxim favorit.13-Cad_A_IMG_0379

Per la seva part, l’equip cadet femení jugarà la fase final els dies 7 i 8 de maig en un lloc per determinar. La majoria de les jugadores d’aquest equip van quedar terceres de Catalunya la temporada passada. Una categoria en la qual CV Barça i CV Premià són els clars favorits per proclamar-se campions.

18_Sen_A_IMG_0416La classificació més destacada és la de l’equip sènior femení, que s’ha classificat per segona vegada a la història del club per fer una fase final de Catalunya, que dóna dret els dos millors equips a pujar a Primera Nacional. L’equip de Granollers s’enfrontarà en la primera semifinal al CV Monjos, líder intractable i favorit per pujar de categoria.

Una fita que encara té més mèrit si és té en compte que l’equip va començar la temporada amb l’objectiu de mantenir la categoria. Un equip molt jove que ha fet una gran temporada i que es pren la fase final com un premi a la feina feta. Tot i que el CV Monjos és un conjunt molt difícil de batre, no descarten donar la sorpresa amb la clau que les ha portat fins aquí: ganes, actitud i lluita.

La fase final sènior femenina se celebrarà al pavelló de Can Bassa de Granollers el proper dissabte 19 de març. A les 10h es jugaran les semifinals i a les 12h la final. L’altre semifinal enfrontarà al CV Arenys i al CV Sant Esteve de Sesrrovires.