Ascens a Primera Catalana de l’AE Carles Vallbona

ÈXIT DEL VOLEIBOL GRANOLLERÍ

Aquest diumenge el primer equip de l’Associació Esportiva Carles Vallbona de Granollers  ha assolit el seu objectiu d’ascendir de Categoria a 1a Catalana després de guanyar per 3 a 0 contra un contundent CN Terrassa.
Quan falten dues jornades per concloure la temporada, l’equip ha assolit un ascens matemàtic que suposa, també, el lideratge de la lliga en aquesta temporada 2022 -2023.
A més a més, ho ha fet d’una manera pràcticament perfecta, mantenint-se invicte durant les 24 jornades que porta de temporada, i sense encaixar cap punt a la classificació.
El Club tenia un objectiu clar: l’ascens a Primera Catalana. Per a assolir-lo, s’ha dut a terme un projecte que porta en vigor des de la temporada 2021-2022, quan el primer equip va assolir l’ascens a 2a Catalana.
Des de llavors, el primer equip, liderat, ambdues temporades per Judit Giménez, ha  continuat treballant setmana rere setmana per assolir els resultats esperats. I així ha sigut, dues jornades abans d’acabar la temporada.
El club vol agrair, també, a aquelles jugadores del Cadet i Juvenil de Primera Catalana que han posat el seu granet de sorra per ajudar al primer equip a assolir aquest ascens.
Ara el Club plantejarà un tercer ascens consecutiu a Primera Nacional.
Cal continuar treballant per acabar la temporada i intentar fer-ho invictes, però és moment de felicitar a la Junta Directiva, al cos tècnic del club i a les jugadores que han fet possible, treballant intensament dia rere dia, aquest ascens tan desitjat a Primera Catalana.