L’Equip Sènior de l’AE Carles Vallbona es proclama campió de Catalunya

El sènior del CV Granollers es va proclamar el passat dissabte 3 de juny Campiones de Catalunya de 2a Catalana. Dues setmanes després de celebrar l’ascens davant de la seva afició, l’equip de la Judit Jiménez va guanyar 3-1 davant d’un equip CV Torredembarra que ha demostrat sé un equip de molt nivell que també ha pujat de categoria.
L’equip Granollerí va iniciar el partit molt nerviós i no va ser capaç d’entrar al partit davant del rival que va ser superior per emportar-se el primer set. Va ser a partir del segon set que les jugadores de la Judit van jugar com l’han fet al llarg de tota la temporada i van acabant guanyant per 3-1.
Aquest equip no ha perdut cap partit i només ha perdut 6 sets al llarg de tota la temporada, el que demostra l’excel·lent temporada que han fet aquestes jugadores amb una mitjana d’edat de dinou anys.
Les jugadores van estar acompanyades per unes 70 persones que es van desplaçar a Barcelona amb l’autocar que es va omplir i molts cotxes que es van desplaçar amb familiars i jugadores de la base que van estar animant tot el partit.
El club comença a treballar de cara a la temporada 23/24 amb noves incorporacions per afrontar la nova temporada a 2a nacional i valorar les possibilitats d’estar a 1a nacional. Es vol fer un equip jove i molt competitiu per donar continuïtat al projecte basat en les jugadores de la casa.
L’any vinent el club passarà a tenir 40 equips, s’espera que l’ajuntament i els patrocinadors estiguin al costat de l’esport femení del voleibol per poder afrontar aquest nou repte que per part de la junta directiva l’afronta amb molta il·lusió i amb moltes ganes d’iniciar la nova categoria.


ENHORABONA A L’EQUIP PER L’EXCEL·LENT TEMPORADA!!!!
LA JUNTA