Fase Final Catalunya Juvenil

El juvenil A del CV Granollers ha participat aquest cap de setmana ales fases finals del Campionat de Catalunya. El primer rival a vuitens de final era el CV Esplugues, rival a qui mai aquest grup de jugadores havien guanyat en fases finals. El partit ha començat molt malament per les nostres perdent els 2 primers sets amb un joc força ensopit. És en aquests moments difícils quan les nostres treuen el millor que tenen i amb uns petits canvis en defensa, han aconseguit reposar-se i guanyar  els 3 següents, acoseguint d’aquesta manera classificar-se per quarts de final.
El partit de quarts de final els enfrentava al CV Vall d´Hebron, guanyar era d’entrada una fita molt difícil, doncs es un molt bon equip que en fases es reforça amb jugadores Blume i de la permanent de la Federació Espanyola, a qui no s´ha guanyat en cap dels partits de la temporada i que  a sobre arribava al partit mes descansat, ja que tot just començaven el seu campionat en aquesta eliminatòria.  Tot i així, les nostres han comença
t amb un joc i una actitud espectacular fent que el rival no pogués mostrar el seu nivell per complert i han guanyat els 2 primers sets amb certa claredat per 25-20 i 25-21 agafant una avantatge de 2 sets a zero. El tercer ha estat clau per les aspiracions de les nostres doncs arrivaben ja una mica justes de forces. El set ha estat igualat fins el 19 a 19, pero petites errades finals han donat el set al vall d´Hebron 21-25. El quart set ha estat una repetició del tercer i també ha acabat amb un 21-25 en contra. Hem anat al tie-break com al matí, pero aquesta vegada no hi ha hagut sort i el Vall d´Hebron s´ha endut el set i el passi a semifinals.
Tot i la derrota, cal felicitar les nostres tant per aquestes fases finals como per tot el que venen fent al llarg de  la temporada. Amunt Vallbona!!!