L’AE Carles Vallbona inici el programa DONA Erasmus +

L’AE Carles Vallbona engega el projecte Erasmus Plus DONA, un projecte destinat a jugadores de voleibol que combinen la carrera educativa amb l’esportiva. Aquestes dues darreres setmanes el club s’ha reunit amb els socis participants d’aquest projecte i amb els diferents coordinadors d’altres Projectes Erasmus Plus que també s’inicien aquest 2019. L’AE Carles Vallbona serà el primer club de voleibol de l’estat espanyol que liderarà un projecte Erasmus Plus de Carrera Dual amb l’objectiu de compaginar els estudis i l’esport femení.

El 31 de gener i 1 de febrer representants de l’AE Carles Vallbona de Granollers van fer la primera reunió de treball amb els socis participants del projecte. En total 4 clubs de voleibol europeus i 3 universitats desenvoluparan durant 30 mesos aquest projecte que , entre d’altres, té com a finalitat dotar als clubs d’uns millors serveis i eines per
millorar el rendiment esportiu i educatiu de les seves jugadores. Durnat aquestes mesos, el club granollerí té previst fer diferents cursos de formació pels tècnics i jugadores. També es faran activitats destinades a les famílies i a les escoles de Granollers.

Per més informació fes clic aquí.