L’infantil femení 4t Catalunya

L’equip ha fet una gran temporada i ha superat àmpliament les expectatives que s’havien creat a principis de l’exercici


L’infantil femení de l’AE Carles Vallbona entrenat per Marta León ha quedat classificat en quarta posició al campionat de Catalunya celebrat a Lleida aquest cap de setmana. D’aquesta manera, doncs, per segon any consecutiu l’equip de l’entitat granollerina es consolida entre els millors equips de Catalunya de la categoria.Infantil femení

Una fita que encara té més mèrit si es té en compte que l’objectiu d’aquest equip a principi de temporada era mantenir la categoria. Un conjunt format majoritàriament per jugadores de primer any, que ha fet una gran temporada i assegura per la propera un equip sòlid i la continuïtat en el treball fet aquest any.

Les jugadores de Marta León van guanyar 3-0 al CV Vall d’Hebron i a semifinals han perdut 3-1 contra el campió de la lliga regular, el CV Sant Cugat. L’equip ha demostrat una gran maduresa, però l’equip del Vallès Occidental ha sabut jugar millor els punts decisius.

Ara el club espera el resultat de l’equip cadet femení entrenat per Bea Gil, que el cap de setmana del 7 i 8 de maig participarà a la fase final de Catalunya amb els 8 millors equips catalans. Les granollerines són un dels màxims favorits després de guanyar el passat mes de desembre el campionat d’Espanya.