Marc Pascual, selecció espanyola sub16

El granollerí, jugador de l’AE Carles Vallbona, ha entrat a la convocatòria definitiva per jugar amb el combinat estatal sub16 el torneig WEVZA, un campionat europeu que es disputarà a Pesaro (Itàlia) del 27 de juliol a l’1 d’agost.


Marc Pascual serà un dels 12 jugadors de la selecció espanyola sub16 que disputarà el torneig WEVZA, un campionat de seleccions europees de voleibol que tindrà lloc a Pesaro (Itàlia), del 27 de juliol a l’1 d’agost. Pascual, natural de Granollers, va entrar a la preselecció i va estar entrenant del 18 de juliol fins ahir mateix, que el seleccionador va fer pública la llista definitiva de convocats. El torneig, també anomenat 8 Nacions, servirà a les seleccions participants per classificar-se per el pròxim Campionat d’Europa.

La gran promesa de l’AE Carles Vallbona

marc vallbonaPascual va començar amb 8 anys a l’AE Carles Vallbona i la seva progressió ha estat espectacular. El jugador, de 14 anys, va ingressar l’any passat a la residència de tecnificació esportiva Joaquim Blume, en la qual durant la temporada, estudiava i compaginava els entrenaments de voleibol de dilluns a dijous. Els divendres entrenava amb el juvenil del club granollerí, equip amb el qual també disputava partits.

Juga a la posició d’oposat i també de central. Medeix 1,90 metres, un dels fets que, juntament amb la seva enorme qualitat, li va permetre disputar 3 partits, la darrera temporada, amb el sènior del Carles Vallbona, amb només 14 anys. La propera temporada seguirà entrenant a la Blume i jugarà al cadet de l’entitat granollerina, un equip que el club ha potenciat per intentar disputar els campionats d’Espanya.

Abans de ser convocat amb el combinat espanyol sub16, Pascual ja havia estat convocat en diverses ocasions amb la Selecció Catalana en categories infantil i cadet.

Veure la notícia.