Premis del Pla Català

L’Institut Carles Vallbona representat per la directora Olga Romero i el professor d’Educació Física Joan Carles Marín han estat presents en l’acte de lliurament de la primera edició dels premis del Pla Català d’Esport a l’Escola.

El centre ha estat reconegut pel seu compromís amb la pràctica esportiva durant els darrers anys amb l’impuls del projecte esportiu IAPE i la trajectòria de l’Associació Esportiva Carles Vallbona i, en particular, el fet de ser el primer centre d’atenció preferent a la pràctica esportiva en liderar un projecte Erasmus Europeu, anomenat «DONA», que juntament amb socis a 5 països europeus persegueix l’objectiu d’evitar l’abandonament esportiu en les edats de 14 a 20 anys. També s’ha reconegut la tasca del Joan Carles Marín com a coordinador del Pla Català d’Esport a l’Escola.

El Joan Carles Marín ha volgut compartir aquest reconeixement amb totes les persones que han format part de l’Associació en els seus 23 anys de vida , destacant la feina feta per junta de l’associació i el recolzament del claustre i els equips directius del centre, fent esment al suport als projectes del departament d’Educació Física de la Glòria Montoy i l’Olga Romero des de la direcció del centre. Els agraïments s’han fet extensius a l’Ampa del centre, al professorat d’Educació física, a l’Ajuntament de Granollers i al Consell Esportiu del Vallès Oriental.

També ha volgut recordar que aquest reconeixement no hagués estat possible sense la Mariona Casanovas, per la seva dedicació en la coordinació del projecte Erasmus i el seu lideratge i coordinació de l’equip d’entrenadors. Gràcies a la seva implicació el Club de Voleibol de Granollers ha esdevingut un club de referència en el voleibol català.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *