XERRADA JUGADORES PROFESSIONALS

DIUMENGE DE XERRADA AMB GRANS JUGADORES

XERRADA AMB JUGADORES PROFESSIONALS

Aquesta temporada els equips federats només van poder competir tres caps de setmana, i des de el club es va pensar en organitzar una activitat proporcionada pel projecte DONA, que motivés a les nostres jugadores a no perdre les ganes de seguir entrenant i, que poguessin compartir amb jugadores professionals les seves vivències esportives.

Aquest diumenge 14 de febrer, les jugadores infantils, cadets i juvenils, es van reunir amb les dues jugadores convidades per mitjà d’una videoconferència.

Per la categoria infantil vam convidar a l’Aina Berbel, jugadora del Sant Cugat, i pel cadet i juvenil va ser la Maria Segura, actual jugadora de la selecció Espanyola i de l’Stuttgart (Alemanya).

Ens van explicar curiositats de com havien viscut el confinament, si havien entrenat a casa per tal de mantenir la forma física, si havien passat el COVID, com estan vivint el fet de viatjar per fer partits, quantes PCR s’havien hagut de fer, etc. A més, ens van explicar els seus inicis del voleibol i les seves trajectòries.

La participació a les categories infantils i cadets va tenir molt èxit, però per a la categoria juvenil, on els estudis comencen a guanyar més pes i la pandèmia no les està ajudant gaire, va haver menys participació.

Deja una respuesta