Classificació Infantil, Cadet i Juvenil A

Els equips de base de l’AE Carles Vallbona a la Fase Campionat de la Federació Catalana

El passat cap de setmana, 20-21 de gener 2018, 3 equips de l’AE Carles Vallbona van aconseguir la classificació a la Fase Campionat. Els cinc equips són l’aleví,  l’infantil, cadet i juvenil A i el cadet masculí, formats per jugadors/es de la casa.

L’infantil A està format per 13 jugadores de les quals 12 és el primer any que competeixen a 1a divisió catalana, pel que a principi de temporada era un objectiu complicat d’assolir. Elles han demostrat un gran interès des del mes d’agost que van iniciar els entrenaments fins ara, i l’esforç està donant els seus fruits.

Respecte el cadet i juvenil A era un dels primers objectius a aconseguir aquesta temporada,  des de l’AE Carles Vallbona hem felicitat a les jugadores per la bona feina que realitzen any rere any.

Ara que els cinc equips disputaran la Fase Campionat, conjuntament amb la resta d’equips que hagin quedat en les primeres posicions de la lliga regular, els desitgem molta força per seguir treballant i aconseguir els seus propòsits.

També ens agradaria destacar els resultats d’aquesta primera fase de l’equip Infantil B, que ha quedat en 2a posició amb només 1 partit perdut.